Ми працюємо Ми працюємо
Чорна п'ятниця на LNZ web
2 листопада 2020 року

Чорна п'ятниця на LNZ web

Праця аграрія – одна з найважливіших на нашій землі! Ми цінуємо вашу працю і підтримуємо вас! До дня працівників сільського господарства інтернет-магазин LNZ Web дарує фантастичні знижки на ЗЗР та насіння. Купуйте легко та вигідно ЗЗР та насіння кукурудзи у нашому інтернет-магазині!

В рамках акції, з 13 по 15 листопада  включно отримайте знижку -5% на весь асортимент товарів брендів UNIVERSEED, LEGEND SEEDS  та  DEFENDA або 3% знижку на всі товари, що доступні в розділі «Засоби захисту рослин». Ще більше можливостей для отримання високих врожаїв та ефективного захисту вашого поля! Купуйте вигідно ЗЗР та насіння кукурудзи від перевірених виробників світових і українських брендів.

ПРАВИЛА ТА УМОВИ ДІЇ АКЦІЇ:

Ці правила (надалі – «Правила») регулюють порядок та умови проведення Акції для покупців (фізичних та юридичних осіб) ПрАТ «Лебединський насіннєвий завод» (надалі – «Акція»).

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Акція спрямована на формування та підтримання обізнаності, просування та популяризацію продукції торгових марок UNIVERSEED та DEFENDA, стимулювання та просування на ринку інтернет-магазину https://lnzweb.com/

  1.2. Організатором Акції є ПрАТ «Лебединський насіннєвий завод» (надалі — «Організатор»), яке зареєстровано відповідно до законодавства України за адресою: 20635, Черкаська обл., Шполянський р-н, с. Лебедин, вул. Заводська, 17 Акція діє на всій території України (окрім АР Крим та тимчасово окупованих районів Донецької і Луганської областей).

1.3. Акція діє  з 00 год 01 хв 13 листопада 2020 року до 23 год 59 хв. 15 листопада 2020 року, однак Організатор Акції зберігає за собою право змінити або скасувати ці Правила, включаючи структуру та порядок нарахування/використання знижки та/або припинити дію Акції в цілому, в будь-який час.

1.4. Інформація про Правила Акції та внесення змін або припинення дії Акції оприлюднюється на сайті Організатора https://lnzweb.com/ (надалі — «Сайт»), за 10 (десять) днів до введення в дію запланованих змін або припинення дії Акції. Зміни в Правилах проведення Акції, вступають в дію з моменту оприлюднення таких змін на Сайті. Учасники Акції самостійно здійснюють контроль за наявністю нової інформації щодо Правил Акції та внесення змін або припинення дії Акції.

1.5. Дія акції розповсюджується на всі засоби захисту рослин торгової марки DEFENDA, гібридне насіння кукурудзи торгової марки UNIVERSEED, а також інші Товари, що доступні до замовлення на Сайті що доступні до замовленя на Сайті в розділі «Засоби захисту рослин» (далі -  Акційний Товар).

2. ЗМІСТ ПРОГРАМИ

2.1. В рамках проведення Акції передбачено надання знижки в розмірі 5% на всі засоби захисту рослин торгової марки DEFENDA, гібридне насіння кукурудзи торгових марок UNIVERSEED і LEGEND SEEDS, та знижки в розмірі 3% на всі інші Товари, що доступні до замовленя на Сайті в розділі «Засоби захисту рослин»(надалі — «Знижка»), на суму вартості Акційного Товару в замовленні, здійсненому на Сайті в період дії Акції.

2.2. Кожен покупець Сайту, що здійснює замовлення (придбання) Акційоного Товару в період проведення Акції, автоматично та безоплатно, стає учасником Акції (надалі – «Учасник»).

2.3. Під наданням Знижки на Акційний Товар, мається на увазі зменшення вартості Акційного Товару на суму, пропорційну відсотковому значенню Знижки, у розмірі та в порядку, встановленому цими Правилами.

2.4..  Під час оформлення Учасником замовлення на придбання Акційних товарів на Сайті, здійснюється перерахунок вартості Акційних Товарів, шляхом зменшення такої суми у відсотковому співвідношенні, до розміру знижки. Розмір Знижки відображається на сайті під час замовлення, але не відображається у наданих Учаснику розрахункових документах.

3. ІНШІ УМОВИ НАРАХУВАННЯ ТА/АБО ВИКОРИСТАННЯ ЗНИЖКИ

3.1. Організатор має право розробляти і впроваджувати інші способи нарахування та/або використання Знижки. Для впровадження нових умов і термінів, інших способів нарахування/використання Знижки, Організатор затверджує відповідні правила та завчасно повідомляє необмежене коло осіб в рекламних і інформаційних матеріалах, в тому числі на Сайті. При цьому, у випадку, якщо правила про інші способи нарахування/використання Знижки, суперечать цим Правилам, пріоритет мають умови, викладені у нових правилах про інші способи нарахування/використання Знижки. Учасник Акції не може передавати нараховану Знижку іншій особі, у тому числі іншому Учасникові Акції. Нарахована Знижка не підлягає грошовому відшкодуванню.