Ми працюємо Ми працюємо
Правила акції
29 липня 2021 року

Правила акції

ОФІЦІЙНІ ПРАВИЛА ТА УМОВИ АКЦІЇ
«Поле захищай – АВТОМОБІЛЬ вигравай»

Ці правила (надалі – «Правила») регулюють порядок та умови проведення Акції для покупців (фізичних та юридичних осіб) ПрАТ «Лебединський насіннєвий завод» (надалі –«Акція»).

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Організація Акції здійснюється з метою залучення нових клієнтів, стимулювання та просування на ринку інтернет-магазину LNZ Web (на далі – Інтернет-магазин), що доступний за посиланням https://lnzweb.com/ (надалі – «Сайт»). Акція не є лотереєю чи азартною грою.
1.2. Організатором Акції є ПрАТ «Лебединський насіннєвий завод» (надалі — «Організатор»), яке зареєстровано відповідно до законодавства України за адресою: 20635, Черкаська обл., Шполянський р-н, с. Лебедин, вул. Заводська, 17. Акція діє на всій території України (окрім АР Крим та тимчасово окупованих районів Донецької і Луганської областей).
1.3. Акція діє з 00 год 01 хв 22 березня 2021 року до 23 год 59 хв. 13 серпня 2021 року (надалі - «Період проведення Акції»). Визначення Учасників Акції – Власників заохочень,зазначених в п. 4.1 цих правил, проходитиме 16 серпня 2021 року.
1.4. Організатор Акції зберігає за собою право змінити, скасувати ці Правила або припинити дію Акції в цілому, в будь-який час. Учасники Акції самостійно здійснюють контроль за наявністю нової інформації щодо Правил Акції та внесення змін або припинення дії Акції.
2. ТЕРМІНОЛОГІЯ ТА ПОНЯТТЯ, ЯКІ ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ В ЦИХ ПРАВИЛАХ

2.1. Доба - відрізок часу в період однієї астрономічної доби з 00 годин 00 хвилин 01 секунд до 23 годин 59 хвилин 59 секунд за київським часом.
2.2. Акційна продукція або Акційний Товар - всі засоби захисту рослин, насіння, а також інші Товари, що доступні до замовлення на Сайті.
3. Учасники Акції
3.1. Учасником Акції (надалі – «Учасник») визнається покупець Сайту, що здійснює замовлення (придбання) Акційоного Товару в період проведення Акції та виконав Умови. Визачені цими Правилами.
3.2. Не визнаються учасниками Акції і не мають права брати в ньому участь: особи, що не досягли 18 років, обмежено дієздатні і недієздатні особи, а також особи, які не є громадянами України станом на період проведення Акції.
4. ФОНД ЗАОХОЧЕНЬ АКЦІЇ
4.1. Фонд Заохочень Акції складається з наступних Заохочень:
4.1.1. •Брендований одяг LNZ Web (куртка 1 шт., футболка 1 шт., кепка 1 шт. та жилет 1 шт.);
4.1.2. Продукт бренду DEFENDA Інсектицид Престо (тара: 1 л) – 1 шт.;
4.1.3. Продукт бренду DEFENDA Гербіцид Напалм (тара: 20 л) – 1 шт.;
4.1.4. Продукти бренду DEFENDA: Гербіцид Сумаро (тара: 10 л) - 1 шт та Гербіцид Муссон (тара: 5 л) – 1 шт.;

4.1.5. Продукти бренду DEFENDA: гербіцид Айдахо (тара: 20 л) – 1 шт. та гербіцид Сора-Нет (тара: 20 л) – 1 шт.;

4.1.6. Посівне насіння гібридів кукурудзи – 3 мішки;
4.1.7. Посівне насіння гібриду кукурудзи ДК 315 бренду Monsanto – 5 мішків;

4.1.8 Сертифікат на туристичні послуги на суму 25 тис грн. (надалі – «Сертифікат») – який надає право держателю сертифіката укласти договір з Турагентом ТОВ «Туристичний Лідер» на туристичне обслуговування з урахуванням умов, визначених у сертифікаті ;
4.1.9 Квадрокоптер DJI Mavic Air 2 ( надалі – «Квадрокоптер»);
4.1.10 – Головне заохочення: Автомобіль Renault Dokker 2015 р (надалі – «Автомобіль») Під Головним заохоченням розуміється право придбання у Організатора акції автомобіля Renault Dokker у клькості 1 шт за ціною 1 (одна) гривня.
4.2. Відповідальність за нарахування та сплату податків, пов’язаних з врученням захочень, несе Організатор.
4.3. Кількість Заохочень обмежена і становить вищезазначену кількість. Відповідальність Організатора не виходить за межі кількості Фонду Заохочень Акції, що зазначений вище.
4.4. Організатор Акції залишає за собою право збільшити або зменшити загальну кількість Фонду Заохочень Акції або включити в Акцію додаткові Заохочення, не передбачені цими Правилами. Якщо такі зміни відбудуться, Організатор повідомляє про них в порядку, передбаченому п. 1.4., 8.2. цих Правил.
4.5. Зовнішній вигляд Заохочень, зазначених на Сайті, на рекламних матеріалах, які будуть поширюватись Організатором Акції протягом Акційного Періоду, може відрізнятись від зовнішнього вигляду реальних Заохочень.
5. ПОРЯДОК УЧАСТІ В АКЦІЇ ТА РЕЄСТРАЦІЯ УЧАСНИКІВ АКЦІЇ
5.1. Для участі в Акції Учаснику в Період проведення Акції необхідно здійснити замовлення та придбати в інтернет-магазині LNZ Web товари на суму не меншу 50 000 грн. Після формування та оплати Замовлення на суму 50 000,00 грн. та більше, Учаснику автоматично присвоюється унікальний номер, який вноситься Організатором до списку унікальних номерів учасників Акції. Унікальний номер використовується виключно в цілях проведення Акції. Унікальний номер можна перевірити за посиланням у табличці де відображаються всі учасники акції - https://docs.google.com/spreadsheets/d/1r72Pb3gkaftV2B9sLBI3ECPH_qwu4BY-7c7ovwFUjYI/edit?usp=sharing

5.2. Організатор не несе відповідальності за технічні збої та інші питаннями, в тому числі за розірвання договірних відносин між оператором (-ами) мережі Інтернет та/або будь-які інші технічні збої в роботі мережі Інтернет і як наслідок – неможливість здійснення Замовлення на Сайті; або за неможливість учасника взяти участь у заходах в рамках Акції з причин, які не залежать від Організатора Акції.

6. ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ УЧАСНИКА АКЦІЇ

6.1. Права Учасника Акції
6.1.1. Ознайомитись з офіційними правилами Акції.
6.1.2. Брати участь в Акції в порядку, визначеному даними Правилами.
6.1.3. Отримувати інформацію про зміну Правил Акції.
6.2. Обов’язки Учасника Акції:
6.2.1. Виконувати умови цих правил Акції.
6.2.2. У випадку визначення Учасника Акції як такого, що має право отримати одне із Заохочень Акції, Учасник зобов’язаний виконати усі необхідні для цього дії, що зазначені в цих Правилах Акції.
6.2.3. Надати Організатору права на використання його зображення, персональних даних, фотографії, інтерв’ю або інших матеріалів про нього, пов’язаних з його участю в Акції під час розповсюдження рекламної інформації про Акцію на необмежений термін та без обмеження території та без виплати будь-яких винагород за таке використання.
7. ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ ОРГАНІЗАТОРА АКЦІЇ

7.1. Обов’язки Організатора:

7.1.1. Провести Акцію у відповідності з цими Правилами Акції.
7.1.2. Видати Заохочення Акції всім Учасникам Акції, які отримали право стати власником одного із Заохочень, перебачених п. 4.1. Правил та виконали всі умови цих Правил.
7.2. Права Організатора:
7.2.1. Організатор Акції користується усіма Правами, передбаченими цими Правилами Акції та чинним законодавством України.
7.2.2. Відмовити у видачі Заохочення Учаснику, який не виконав всі умови цих Правил Акції правильно та у повному обсязі.
7.2.3. Відмовити у видачі Заохочення Учаснику, який не відповідає вимогам цих Правил Акції.
7.2.4. Організатор залишає за собою право вимагати додаткові документи, що ідентифікують особистість для отримання заохочень.
8. СПОСОБИ ТА ПОРЯДКИ ІНФОРМУВАННЯ УЧАСНИКІВ АКЦІЇ ПРО СТРОКИ

ТА УМОВИ ЇЇ ПРОВЕДЕННЯ

8.1. Інформування Учасників Акції та потенційних Учасників Акції про умови участі, продовження строку Акції, збільшення Заохочувального Фонду Акції та інших змін, будуть здійснюватись на Сайті, а також в соціальних мережах за посиланнями https://lnzweb.com/blog/aktciya_pole_zahishcai_avto_vigravai
8.2. Правила та умови Акції можуть бути змінені та/або доповнені Організатором Акції протягом усього терміну проведення Акції. Зміна та/або доповнення Правил та умов Акції можливі у випадку їхнього затвердження Організатором Акції та оприлюднення в порядку, що визначений для інформування про умови участі в Акції. Такі зміни та доповнення набувають чинності з моменту опублікування, якщо інше не буде спеціально визначено безпосередньо змінами/доповненнями до Правил.
9. ПОРЯДОК ВИЗНАЧЕННЯ УЧАСНИКІВ АКЦІЇ, ЯКІ МАЮТЬ МОЖЛИВІСТЬ ОТРИМАТИ ОДНЕ ІЗ ЗАОХОЧЕНЬ АКЦІЇ (НАДАЛІ – «ВЛАСНИК ЗАОХОЧЕННЯ»)

9.1. Визначення Учасників Акції, які матимуть право стати власниками Заохочень, визначених у п. 4.1. Правил (надалі – «Розіграш») відбудеться 16 серпня 2021 року шляхом випадкового відбору серед Учасників з корзини. Розіграш проводиться за участю тиражної комісії (в т.ч. з використанням дистанційних каналів зв’язку), що створюється рішенням Організатора Акції на тимчасовій основі, до складу якої входять представники Організатора та може бути залучений незалежний спостерігач. Розіграш Заохочень буде проводитись з використанням корзини та кульок з номерами в наступному порядку:
- унікальні номери Учасників Акції наносятся на кульки. При цьому жодні персональні дані на них відсутні.
- для розіграшу ведучий випадковим методом здійснить вибірку унікальних номерів учасників Акції для визначення Власника.
Заохочення відповідно до кількості Захочень, передбаченої правилами. Трансляція Розіграшу відбудеться на Ютуб-каналі за посиланням: https://www.youtube.com/channel/UCJUGE2-_9VgIkmZ1KB5rx1Q .
9.2. Для підтвердження свого права на отримання Захочення Учасник повинен пред’явити накладну.
9.3. Після визначення Учасників Акції, які мають право на отримання Заохочення, таких Учасників Акції буде сповіщено про це шляхом надсилання їм СМС повідомлення на належний їі номер мобільного телефону, який був вказаний Учасником під час реєстрації на Сайті, або приватним дзвінком від представника Організатора Акції.

10. ПОРЯДОК ОТРИМАННЯ ЗАОХОЧЕНЬ АКЦІЇ
10.1. Порядок отримання Заохочень Акції, зазначених в п. 4.1.1-4.1.9. Правил.
10.1.1. Для підтвердження свого права на отримання Заохочення Акції, зазначеного в п.
4.1.1-4.1.9 Правил, Учасник Акції повинен протягом 30 (тридцяти) календарних днів після надсилання йому СМС-повідомлення про визначення його Власником заохочення, надати шляхом надсилання електронного листа на адресу mmandra@lnz.com.ua з наступними даними:
- номер власного мобільного телефону, який було зазначено під час реєстрації на Сайті;
- прізвище, ім’я, по-батькові (для фізичних осіб) чи повна назва (для юридичних осіб);
- копію власного паспорту громадянина України, а саме 1, 2, 3, 4 та сторінка з відмітками про реєстрацію місця проживання або копію паспорта у формі ID-картки з обох сторін з довідкою про місце реєстрації; копію власної довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (для фізичних осіб);
- копію витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ( для ФОП та юридичних осіб);
- адресу та номер відділення курєрської служби доставки та контакні дані отрмувача для надсилання Заохочення.
10.1.2. Відповідне Заохочення буде надіслано за рахунок Організатора послугами кур’єрської служби на склад-представництво кур’єрської служби у місті, де проживає/зареєстрований/ перебуває Учасник Акції, який матиме право на отримання Заохочення, у разі виконання Власником заохочення усіх умов цих правил.
10.1.3. Заохочення зазначені в п. 4.1.1-4.1.9. Правил не можуть бути надіслані Учасникам, які проживають на території України, що визнана як тимчасово окупована або на території, де внаслідок ведення бойових дій не працює представництво кур’єрської служби, з якою співпрацює Організатор в рамках даної Акції. В такому випадку Учаснику необхідно буде вказати іншу, можливу для доставки, адресу.
10.1.4. У випадку, якщо учасник, який отримав право на отримання відповідного Заохочення не надасть іншу, можливу для доставки, адресу протягом 5 (п’яти) календарних днів з дати оголошення виграшу Заохочення, такий учасник втрачає своє право на
отримання такого Заохочення і не має права на будь-яке відшкодування з боку Організатора.
10.1.5. Будь-які додаткові витрати Власника Заохочення, пов’язані з отриманням такого Заохочення, не компенсуються Організатором Акції.
10.2. Порядок отримання Головного заохочення Акції Автомобіля, яке зазначено в п. 4.1.10 цих правил.
10.2.1. Для підтвердження свого права на отримання Головного заохочення Акції Автомобіля, що зазначене в п. 4.1.10 цих правил, Учасник Акції якого було визначено власником відповідного Заохочення, повинен протягом 5 робочих днів після надсилання
йому сповіщення про те, що він отримав право стати власником Головного заохочення надати шляхом надсилання електронного листа на адресу mmandra@lnz.com.ua з наступними даними:
- номер власного мобільного телефону, який було зазначено під час реєстрації на Сайті;
- прізвище, ім’я, по-батькові (для фізичних осіб) чи повна назва (для юридичних осіб);
- копію власного паспорту громадянина України, а саме 1, 2, 3, 4 та сторінка з відмітками про реєстрацію місця проживання або копію паспорта у формі ID-картки з обох сторін з довідкою про місце реєстрації; копію власної довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (для фізичних осіб);
- копію витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ( для ФОП та юридичних осіб);

10.2.2. Вручення Головного заохочення Акції проводиться Організатором та/або залученими ним третіми особами. Дата та місце вручення Головного заохочення буде попередньо погоджено з переможцем Акції.
10.2.3. Вручення Головного заохочення Акції Переможцю Акції, який набув на це право, здійснюється за умови його особистої присутності та укладення відповідного договору.
10.2.4. Кошти, витрачені Переможцем який отримав право стати власником Головного заохочення, на приїзд до місця вручення Головного Заохочення за адресою погодженою з Переможцем Акції для вручення Головного заохочення Акції, не відшкодовуються
Організатором Акції.
10.2.5. Будь-які додаткові витрати Власника Заохочення, пов’язані з отриманням такого Заохочення, не компенсуються Організатором Акції.
10.3. Заохочення, які не були отримані Учасниками, повторно не надсилаються, без можливості оскарження. Такими Заохоченнями Організатор буде розпоряджатися на свій розсуд.
10.4. Грошовий еквівалент вартості Заохочень не виплачується.
10.5. Зобов’язання Організатора по врученню Заохочень вважаються виконаними з моменту передачі відповідних Заохочень для відправки кур’єрській службі.

11. ІНШІ УМОВИ

11.1. Заохочення не видаються, якщо Учасник Акції не виконує вимоги цих правил Акції.
11.2. Рішення Організатора з усіх питань, що пов‘язані з проведенням Акції, є остаточними та перегляду не підлягають.
11.3. Організатор залишає за собою право розміщати додаткову інформацію про Акцію в порядку, передбаченому в п.8 цих Правил.
11.4. З моменту отримання Заохочення Власником Заохочення Акції останній несе ризик щодо його випадкового знищення, втрати або псування. Організатор не несе відповідальності за подальше використання Власником отриманого Заохочення.
11.5. Організатор залишає за собою право не вступати в письмові переговори або в будь-які інші контакти з Учасниками Акції.
11.6. Правилами Акції не передбачене зберігання незатребуваного Заохочення і можливість їх видачі по закінченню строків, передбачених даними Правилами Акції. Всі незатребувані Заохочення Акції залишаються у Організатора і можуть бути використані на його власний розсуд.
11.7. Зобов‘язання Організатора відносно якості Заохочень, передбачених в цих Правилах, обмежені гарантіями, представленими їх виробниками.
11.8. Учасник Акції, беручи участь в Акції, тим самим підтверджує факт ознайомлення з цими Правилами Акції і свою цілковиту та безумовну згоду з ними.
11.9. Беручи участь в Акції, кожен Учасник тим самим погоджується і письмово надає свою згоду на безкоштовне використання наданої ним інформації про себе Організатором Акції, з маркетинговою та/чи будь-якою іншою метою, методами, що не порушують чинне законодавство України (в т.ч. шляхом передачі третім особам), зокрема, на безоплатне використання його імені, прізвища, зображення Учасника, інтерв’ю або інших матеріалів про нього з рекламною/маркетинговою метою, в т.ч., але не обмежуючись, право публікації (в т.ч. його імені і зображення) в засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, інтерв’ю зі ЗМІ, а також для надсилання інформації, повідомлень (в т.ч. рекламного характеру) тощо, без будь-яких обмежень за територією, часом та способом використання, і таке використання жодним чином не відшкодовуватиметься Організатором Акції та/або будь-якою третьою особою. Надання такої згоди розглядається у розумінні ст.ст. 296, 307, 308 Цивільного Кодексу України та Закону України “Про захист персональних даних”.

11.10. У випадку, якщо Заохочення повернено у зв’язку з «відмовою від отримання», воно не може бути повторно затребуване його Власником. Претензії щодо таких не отриманих Заохочень не приймаються.
11.11. Для виконання зобов‘язань щодо вручення Заохочень Організатор має право вимагати від Власника Заохочення Акції надання інформації, передбаченої і необхідної, для здійснення подібних дій. Повна або часткова відмова Власника Заохочення Акції в наданні вищезазначеної інформації автоматично звільняє Організатора від зобов‘язань щодо вручення йому Заохочення.
11.12. Організатор на свій власний розсуд може визнати недійсною подальшу участь в Акції будь-якої особи, яка підроблює або отримує вигоду від підробки процесу реєстрації, або проведення Акції, або діє, порушуючи дані Правила, діє деструктивним чином.
11.13 Якщо з будь-якої причини будь-який аспект Акції не може здійснюватися так, як це заплановано, включаючи причини, викликані зараженням комп‘ютерними вірусами, неполадками в роботі мережі Інтернет, дефектами, маніпуляціями, несанкціонованим
втручанням, фальсифікацією, технічними неполадками та з будь-якою іншої причини, неконтрольованої Оргнізатором, яка спотворює або стосується виконання, безпеки, чесності, цілісності або належного проведення Акції, Організатор може на власний розсуд
скасувати, припинити, змінити або тимчасово припинити проведення Акції.
11.14. Всі Учасники Акції самостійно сплачують всі витрати, понесені ними у зв‘язку з їх участю в Акції.
11.15. У випадку відмови Власника Заохочення Акції від отримання Заохочення, такий Власник Заохочення Акції втрачає право на отримання відповідного Заохочення від Організатора Акції.
11.16. Усі результати Акції та рішення Організаторая є остаточними і оскарженню не підлягають.