Ми працюємо Ми працюємо
LEGEND seeds та переваги технології захисту MaxiPro та Brilliant
4 лютого 2020 року

LEGEND seeds та переваги технології захисту MaxiPro та Brilliant

LNZ Group та Bayer (Monsanto) співпрацюють уже більше 5 років. Результатом цеї спільної роботи став вихід на ринок нового бренду насіння гібридів кукурудзи — LEGEND. Відповідно до договору ліцензії, Bayer (Monsanto) віддала в ексклюзивну дистриб'юцію LNZ Group 3 легендарних, перевірених часом та досвідом, гібриди: ДК 315, Інсафл та Дрівіа. Таким чином співпраця компаній перейшла у новий формат власної торгової марки (private label). Відтепер LNZ Group має ексклюзивне право на використання даних гібридів під брендом LEGEND, а також повний контроль над виробництвом і якістю продукції.

  • Гібрид DRIVIA є раннім і має ФАО 260. Гібрид має швидку вологовіддача, середню ремонтантність. Має середню початкову енергію росту. Стійкий до стеблового вилягання. Тип зерна — зубовидний.При фізіологічній стиглості у гібрида хороша виповненість качана. Кількість зерен у ряді — 30-34, а кількість рядів у качані близько 14.Гібрид є середньостійким до гнилей стебла, має хорошу стійкість до гельмінтоспоріозів та фузаріозу. Стійкий до сажки.
  • ДK 315 — це середньостиглий зерновий гібрид, який має ФАО 310. Вологовіддача швидка, ремонтантність середня. Гібрид має низьку початкову енергію росту та має середню стійкійсть до стеблового вилягання.Тип зерна DK 315 зубовидний, маса тисячі насінин — 320 г. Має хорошу виповненість качана при фізіологічній стиглості. Кількість зерен у ряді близько 27-28, а кількість рядів у качані — 14-16.Гібрид є середньостійким до гнилей стебла, середньостійким\стійким до фузаріозу. Також має стійкість до гельмінтоспоріозу та сажки

  • INSUFFLE — це силосний гібрид із ФАО 240. Має середню вологовіддачу, ремонтантність та початкову енергію росту. Хороша стійкість до стеблового вилягання.Має хорошу виповненість качана за фізіологічної стиглості. Середньостійкий до гнилей стебла, має хорошу стійкість до гельмінтоспоріозу та фузаріозу. Стійкий до сажки.

MaxiPro — енергія, яка прибуток

Технологія протруювання насіння MaxiPro — це новий підхід для захисту насіння. MaxiPro має потрійну дію, що дає змогу розкрити максимальний потенціал майбутнього врожаю кукурудзи та захищає його від шкідливих об'єктів(Хвороб та шкідників).

Високоефективні інсекто-фунгіцидні компоненти формують потужний захист від шкідників і хвороб у критичні моменти розвитку культури, а інноваційний біостимулятор забезпечує максимальну енергію на початкових етапах росту. Відповідно в польових умовах формуються дружні та рівні сходи, які забезпечать хорошу якість майбутнього врожаю.

Переваги технології захисту MaxiPro:

  • підвищення польової схожості насіння;
  • забезпечення рівномірності сходів у стресових умовах;
  • розкриття максимального потенціалу енергії початкового росту;
  • контроль збудників таких хвороб як: пліснявіння насіння, кореневі гнилі, сажкові хвороби.
  • інсектицидний захист від основних шкідників на етапі сходів (дротяник, совка, личинка паросткової мухи, блішка, польовий хрущ, шведська мушка, цикадка).

Технологія протруювання насіння Brilliant — новий комплексний підхід у захисті насіння з потрійною дією, що розкриває максимальний потенціал майбутнього врожаю кукурудзи.

Високоефективні інсекто-фунгіцидні компоненти створюють потужний захист від комплексу шкідників і хвороб у критичні моменти розвитку культури, а інноваційний біостимулятор розкриває максимальну енергію росту на початкових етапах.

Енергія початкового росту характеризує здатність рослин у польових умовах формувати дружні й вирівняні сходи, що сильно впливає на майбутній урожай.

Переваги технології захисту Brilliant:

  • сприяє підвищенню польової схожості насіння;
  • забезпечує рівномірність сходів у стресових умовах;
  • розкриває максимальний потенціал енергії початкового росту;
  • контролює збудників таких хвороб: Alternaria Ness., Aspergillus Mich., Botrytis Mich., Cladosporium Link., Fusarium Link., Mucor Mich., Penicillium Link., Pytium Pringsh., Rhizoctonia DC., Trichothecium Link;